Nyújtó
Különlegesség a sütési kiegészítők között. A nyújtó számos olyan különleges tulajdonsággal rendelkezik melyek segítenek a tészták gyors és hatékony előkészítésében. Méret 50 cm
A nyújtó megtölthető jeges vízzel, ami segít a tésztáknál a zsiradékot hidegen tartani, vagy megtölthető meleg vízzel, ami kelt tésztáknál, mézes lapok nyújtásánál nagy könnyebbséget jelent.
A nyújtó egyik végén lecsavarható kupak található, így megtölthető folyadékkal a henger.
A nyújtó 27 cm hosszúságú munkafelülettel rendelkezik, amelyet 26 x 26 cm-es sütőkhöz terveztek. Nagy átmérőjének köszönhetően kevesebb erőfeszítést igényel a nyújtás.
A nyújtó szuper könnyű, higiénikus, könnyen tisztítható és mosogatógépben mosogatható. Mikor milyen hőfokú vízzel töltsük fel a nyújtót:
Hideg vízzel: linzer, hájas, magasabb zsiradék és vajtartalmú tészták készítésénél.
Meleg vízzel: kelt, kenyértészták készítése során. Jeges vízzel: (Amelyet úgy lehet elérni, hogy a nyújtót 2/3 -igkell tölteni vízzel és így be kell helyezni a fagyasztóba) leveles tészta készítéséhez.