Éva oldala

Tupperware termékek.Gyors,egyszerű receptek.Idő,pénz és energia megtakarítás,jó kereseti lehertőség!

              

  

     

  

      Zöldfűszeres sajtos dip

 

Hozzávalók

1 nagy pohár sűrű tejföl, 1 kis pohár natúr joghurt, 10 dkg füstölt karaván sajt, só, frissen őrölt bors, 2 gerezd fokhagyma, 1 szál friss rozmaring, 2 szál friss kakukkfű, 1 csokor petrezselyem

Elkészítés

A sűrű tejfölt a Konyhai Mindenttudóba kanalazzuk, majd hozzáadjuk a natúr joghurtot, és a Konyhai Malommal finomra reszelt füstölt sajtot.
Sóval, borssal, az apróra vágott fokhagymával, rozmaringgal, kakukkfűvel, petrezselyemmel fűszerezzük és krémesre keverjük. Végül hűtőben jól lehűtjük. Tálaláskor friss ropogós zöldségekkel, rozsos kenyérrel, pékáruval kínáljuk.

Sült zöldséges dip

Hozzávalók

 

 

 

 

 

 

 

Fehérboros zöldhagymás dip

 

 

 

 

 

Hozzávalók

1 nagy pohár sűrű tejföl, 2 evőkanál mascarpone krémsajt, 0,5 dl olívaolaj, 0,3 dl száraz fehérbor, 1 csokor zsenge zöldhagyma, só, frissen őrölt bors

Elkészítés

A sűrű tejfölt a Konyhai Mindenttudóba kanalazzuk, majd hozzáadjuk a mascarpone krémsajtot, az olivaolajat, a száraz fehérbort, és krémesre keverjük.
Ezután beleszórjuk a vékony karikákra vágott zsenge zöldhagymát, sózzuk, borsozzuk, és összekeverjük. Végül hütőben jól lehűtjük, és tálaláskor magvas, rozsos pékáruval kínáljuk.

Citromos tonhal krém

Hozzávalók

2 db tonhalkonzerv, 1 db lilahagyma, 1 dl majonéz, 2 db citrom, 1 csokor petrezselyem, só, őrölt bors

Elkészítés

A nagyobb darabokra vágott lilahagymát és petrezselymet a Konyhai Mindenttudóval összeaprítjuk. Ezután hozzáadjuk a lecsepegtetett tonhal konzervet, a majonézt és az egyik citrom kicsavart levét. Krémesre mixeljük és sóval, borssal ízesítjük. Jól lehűtve friss kenyérrel kínáljuk.

 

 

 

1 kis fej vöröshagyma, 10 dkg csiperke gomba, 1 db piros kaliforniai paprika, 2 db zöldpaprika, 3 db kemény húsú paradicsom, 1 csokor petrezselyem, 0,5 dl olivaolaj
A majonézhez: 1 db tojás sárgája, 1 evőkanál dijoni mustár, 1 dl olívaolaj, 1 dl sűrű tejföl, só, frissen őrölt bors, porcukor, 1 db nagyobb citrom

Elkészítés

A meghámozott vöröshagymát, a megmosott gombát, a kimagozott kaliforniai paprikát, a zöldpaprikát, a kimagozott paradicsomot, a megmosott petrezselymet a Tupperware Konyhai Késsel nagyobb darabokra vágjuk és a Konyhai Mindenttudóba tesszük, majd ezzel apróra vagdaljuk.
Az apróra vágott zöldségeket a Mesterszakács Nagy Nyeles Serpenyőben forró olajon megpirítjuk, majd kihűtjük. A majonézhez a tojás sárgáját, a dijoni mustárt a Konyhai Mindenttudóba tesszük, majd folyamatosan keverve hozzáöntjük az olivaolajat, és krémesre keverjük.
Ezután hozzáadjuk a sűrű tejfölt, sóval, frissen őrölt borssal, porcukorral, a citrom kicsavart levével ízesitjük, és simára keverjük. Végül belekeverjük a sült zöldségeket, és hűtőben jól lehűtjük. Tálaláskor friss pékáruval kínáljuk.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 14
Tegnapi: 65
Heti: 112
Havi: 685
Össz.: 465 003

Látogatottság növelés
Oldal: Mártások
Éva oldala - © 2008 - 2024 - extravegyes.hupont.hu

Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »